Banános, csokoládé darabos muffin

Hozzávalók
1 1/2 pohár teljes kiőrlésű búzaliszt 
1 tk szódabikarbóna
1/4 tk só
3 banán 
1/3 tk Stevia por 
1 tk vanília 
1 ek kókuszzsír 
1 egész tojás 
1/2 pohár natúr görög joghurt
1 ek növényi tej
1/2 pohár étcsokoládé pasztilla

Elkészítés
175 C fokra melegítsd elő a sütőt. 12 muffin formába helyezz szilikonos papírt vagy kend ki olajjal a formákat, hogy ne ragadjon le a tészta. 
Egy tálba keverd össze a lisztet, a szódabikarbónát, a sót és az édesítőt. 
Egy másik tálba keverd össze a banánt (villával törd pépessé), a vaníliát, a kókuszzsírt, a tojást, a joghurtot és a tejet. 
A két tál tartalmát öntsd össze, és óvatosan keverd el, majd add hozzá a csokoládé pasztillákat is (hasonló óvatos mozdulatokkal). A tészta legyen lágy és enyhén habos állagú. 
A tésztát kanalazd a muffin formákba, és kb. 20-25 percig süsd. (Addig kell süljön, amíg a beleszúrt fogpiszkálón tesztelés után nem lesz már ragacsos a tészta.) Ha megsült, kb 5 percig hagyd amuffinokat a formában, majd egy sütőrácsra helyezve hagyd őket teljesen kihűlni.