Gluténmentes csokoládés muffin

Hozzávalók: 
2 pohár liszt (én Szafi paleo süteménylisztet használtam) 
1 pohár eritrit édesítőszer 
1 teáskanál szódabikarbóna
1 csipet só
1/2 tasak sütőpor
1/2 tk vanília 
1/2 pohár olaj/ olasztott kókuszzsír 
3 tojás
1 pohár natúr joghurt
vaj a muffin formák kikenéséhez
Cavalier étcsokoládé pasztilla  

Tetejére: 
tejszínhab
habfixáló
opcionális: ehető díszek 

A szárazanyagokat elkeverjük egy tálban. 
Az olajat, a tojásokat és a joghurtot egy másik tálban, majd a két tál tartalmát összeöntjük, hozzáadunk egy marék pasztillát és jól összekeverjük. 
180 C fokra előmelegítjük a sütőt. 
Kivajazzuk a muffin formákat, majd megtöltjük 2 kisebb evőkanál tésztával. A sütési időt nem néztem, amikor picit barnulnak a muffinok, akkor vannak készen. 
Felverjük a tejszínhabot a habfixálóval (aki szereti édesebben egy kis édesítőt ebbe is tehet). 
Miután kihűltek a muffinok díszítsük tejszínhabbal és/vagy ehető díszekkel.