Hűsítő paleo csokoládékrém


Hozzávalók

Hozzávalók 8 kisebb vagy 4 nagyobb adaghoz
  • 3 érett banán
  • 10 dkg Cavalier csokoládépasztilla
  • 2 dl kókusztejszín
  • 2 evőkanál kókuszpehely

Elkészítés

A banánt felszeleteljük, sütőpapírral bélelt tányéron fagyasztóba tesszük legalább 4-5 órára. A csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, majd belekeverjük a tejszínt. A fagyott banánt késes aprítóban pépesre daráljuk, hozzáadjuk a kókuszkrémes csokoládét, és simára dolgozzuk. 8 db 1/2 dl-es vagy 4 db 1 dl-es pohárba adagoljuk, és kókuszpehellyel megszórva rögtön tálalhatjuk.

Tipp: a krémet fagylaltalapként is használhatjuk.

Köszönjük a receptet a kiföztük.hu-nak.