Mogyorós csokoládéital

Hozzávalók 2-4 személyre

  • 3 dl tejszín
  • 3 dl tej
  • 3 evőkanál Cavalier mogyorókrém 2 evőkanál holland kakaópor
  • 2 evőkanál eritritol
  • 1 teáskanál étkezési keményítő
a tálaláshoz:
  • tejszínhab
  • holland kakaópor

Kis fazékban felmelegítjük a tejszínt. Hozzáadjuk a mogyorókrémet, a kakaóport, az eritritolt és 2 dl tejet. Lassú tűzön, folyamatos keverés mellett felfőzzük. Az étkezési keményítőt feloldjuk a maradék tejben, majd besűrítjük vele a csokoládéitalt. Poharakba töltjük, tejszínhabbal díszítjük, végül meghintjük kakaóporral. Melegen és hidegen is kínálhatjuk.

http://konyhaninnenkertentul.blogspot.com